'Voor mij is een ontwerp geslaagd als natuur en mens met elkaar in harmonie zijn.'

escape

Mijn naam is Esther de Graaf, eigenaresse van Escape tuinarchitectuur. Als tuin- en landschapsarchitect ben ik creatief ontwerper van groene buitenruimtes. Voor mij is een ontwerp geslaagd als natuur en mens met elkaar in harmonie zijn... Een weelderige plek waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Het is fantastisch om mijn passie in te mogen zetten voor groene droomprojecten van anderen. Ik haal mijn inspiratie uit tuinen die mij verrassen of verwonderen. Door te combineren en te experimenteren krijgt elk ontwerp een eigen verhaal. Mijn liefde voor planten en groene materialen spelen daarin een grote rol.

Je kunt mij vragen voor je eigen droomtuin, maar ook voor buitenruimtes die door meer mensen worden bezocht. Voor elk project zoek ik naar de beste vertaling van  ideeën en wensen om tot een goed ontwerp te komen. De juiste combinatie van planten -door een beplantingsplan- zal daarin niet ontbreken. 

Esther de Graaf

werkwijze

Samen inventariseren we jou/ jullie wensen voor de nieuwe tuin of buitenruimte. Ik ga daarna op zoek naar een passende en verrassende ontwerpoplossing. Een volledig tuinplan bestaat uit een ontwerp, beplantingsplan en een verlichtingsplan. Ik bied deze producten ook afzonderlijk aan.

Indien gewenst begeleid ik de tuinaanleg. Denk daarbij aan de afstemming met de hovenier, de aannemer of leverancier(s). Het maken van beeldbepalende details en de controle van werktekeningen is in deze fase belangrijk. Maar ook een gezamenlijk bezoek aan een boomkwekerij behoort tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact met mij op. om de mogelijkheden te bespreken.

© copyright 2023

escape tuinarchitectuur

Mariastraat 30
3511 LP Utrecht
kvk 57362998

contact

Esther de Graaf
06 301 180 57
info@escapetuinarchitectuur.nl